Stefan Brezeanu

Este despre mine, despre tine, despre noi. Asa as prezenta relatia dintre un fotograf, un client si un eveniment.

Date contact

Stefan Brezeanu

+40741180991

trimite e-mail

Bdul Mamaia.
loc. Constanța
jud. Constanța

Mai multe despre mine...

Ofer servicii foto în Bacău, Botoșani, Brăila, București, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Iași, Ilfov, Neamț, Suceava, Tulcea, Vaslui.

Activez în domeniul foto de 5 ani.

Echipament folosit:
Nikon

Cine sunt? Un adept al artei fotografice, un adept al frumosului si un perfecționist. Sunt un fotograf profesionist, intrat mai tarziu in intreaga revolutie online. O buna parte a tineretii mi-am dedicat-o stiintelor exacte, unei profesii riguroase iar ulterior eliberarii spiritului artistic din mine.
Sunt interesat sa surprind orice moment frumos din viata unor oameni deosebiti. Seriozitatea si calitatea ma definesc, motiv in baza caruia caut acelasi lucru printre colaboratori.
Adept in fotografia de calitate, editarea fotografiilor proprii si nu numai, evaluarea informatiilor, bazate pe cele mai bune practici predate in arta fotografiei. Sunt in continua dezvoltare si dornic sa urmaresc evolutia industriei imaginii, trend-uri, stiluri si de ce imaginile au valoare comerciala.

#captureyourheart

Opinii clienți

Mai multe opinii
Se încarcă...

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.