Mihai Irinel

Numele meu este Mihai si sunt fotograf de evenimente!
Fotografia de eveniment reprezinta pentru mine o pasiune si un mod de a trai. In acelasi timp, fotografia reprezinta un stil de viata ce ma face fericit. Cu ajutorul aparatului pot descoperi tot ceea ce este in jurul meu dintr-o alta perspectiva, iar asta ma face fericit.
Sunt pasionat de ceea ce fac, iar fiecare eveniment reprezinta pentru mine o provocare. In timpul fiecarui eveniment pun la bataie toate resursele pentru a surprinde cadre pline de magie.
Scopul meu este sa surprind prin creativitate, compozitie, cromatica, poveste, dar si prin sentimentele pe care o fotografie poate sa le transmita.

Date contact

Mihai Irinel

0731372112

trimite e-mail

Bucuresti
loc. Municipiul București
jud. București

Mai multe despre mine...

Ofer servicii foto + video în toată România.

Activez în domeniul foto de 3 ani.

Echipament folosit:
Nikon

Opinii clienți

Mai multe opinii
Se încarcă...

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.