Mihai Irinel

Membru din: 31.05.2019 Afișări pagină: 7 Afișări conținut: 45 Ultima autentificare: 31.05.2019 19:59:39 Vârsta: 24 ani Sex: masculin
Numele meu este Mihai si sunt fotograf de evenimente!
Fotografia de eveniment reprezinta pentru mine o pasiune si un mod de a trai. In acelasi timp, fotografia reprezinta un stil de viata ce ma face fericit. Cu ajutorul aparatului pot descoperi tot ceea ce este in jurul meu dintr-o alta perspectiva, iar asta ma face fericit.
Sunt pasionat de ceea ce fac, iar fiecare eveniment reprezinta pentru mine o provocare. In timpul fiecarui eveniment pun la bataie toate resursele pentru a surprinde cadre pline de magie.
Scopul meu este sa surprind prin creativitate, compozitie, cromatica, poveste, dar si prin sentimentele pe care o fotografie poate sa le transmita.
LOCALITATE Municipiul București (jud. București)
JUDEȚE DEPLASARE toată România
SERVICII OFERITE foto + video
EXPERIENȚĂ 3 ani
PORTOFOLIU 2 fotografii
WEBSITE PERSONAL https://mihaifotograf.ro/
REȚELE SOCIALIZARE https://www.facebook.com/Mihaiphotographer11/
Contactează fotograful pentru ofertă
0731372112
Trimite e-mail
Trimite mesaj pe FotoFocus
Verifică disponibilitate

Fotografii


Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360
Din data de 19.10.2019 site-ul va intra într-o perioadă de inactivitate. După această dată conținutul publicat (fotografii, articole etc.) nu va mai putea fi accesat.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.