Cristian Calistru

Absolvent al Universității de Arte "George Enescu", Iași, Facultatea de Arte vizuale și design, Sectia Foto Video. Subiectele ce predomină fotografiile sunt moartea, creaturi ale tradițiilor de pe plaiurile României împletite cu simboluri specifice anumitor zone ale acesteia, atmosferele dramatice și pozițiile teatrale ale personajelor nelipsind din lucrări.
Fiind fascinat și de mitologie, am decis să fac câteva cercetări cu privire la cultura țării, mai exact pe partea de spirite și creaturi demonice ce nu sunt străine, mai ales în partea de vest a țării, aici referindu-mă la zona Ardealului, urmărind să fac referință la valorile morale pe care societatea ni le formează de-a lungul timpului și care contribuie considerabil la acțiunile și personalitatea omului.

Date contact

Cristian Calistru

0743632335

trimite e-mail

Soseaua Isului nr 81
loc. Botoșani
jud. Botoșani

Mai multe despre mine...

Ofer servicii foto în toată România.

Activez în domeniul foto de 6 ani.

Echipament folosit:
Nikon d7000

Opinii clienți

Mai multe opinii
Se încarcă...

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.