BY Photography

Membru din: 03.02.2019 Afișări pagină: 6 Afișări conținut: 31 Ultima autentificare: 08.02.2019 19:23:22 Vârsta: 30 ani Sex: masculin
Fotografiez din pasiune,si ca orice lucru facut din pasiune,se intampla natural,frumos,sincer.Fotografia ingheata clipa,o aseaza intre patru laturi si spune o poveste.O poveste pe care o regasim de fiecare data cand rasfoim albumele si retraind starile ne mai amintim de noi.Sunt clipe care nu trebuiesc uitate.Pentru acest lucru este nevoie de un profesionist,care folosind talentul si tehnica imortalizeaza corect esenta clipei,pastrand starea si gandurile de atunci...............!
LOCALITATE Pitești (jud. Argeș)
JUDEȚE DEPLASARE Argeș, Brașov, București, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Ilfov, Olt, Sibiu, Vâlcea
SERVICII OFERITE foto + video
EXPERIENȚĂ 8 ani
PORTOFOLIU 3 fotografii
WEBSITE PERSONAL http://byphotography.mfirma.ro
REȚELE SOCIALIZARE https://www.facebook.com/B.YRYPHOTOGRAPHY
Contactează fotograful pentru ofertă
0765477082
Trimite e-mail
Trimite mesaj pe FotoFocus
Verifică disponibilitate

Fotografii


Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.