Bogdan Nemes

Bine ati venit pe profilul meu. Vizitati-mi websiteul si da va place lasati-mi un mesaj! :)

Date contact

Bogdan Nemes

0744280883

trimite e-mail

Sector 2
loc. Municipiul București
jud. București

Mai multe despre mine...

Ofer servicii foto + video în toată România.

Activez în domeniul foto de 10 ani.

Echipament folosit:
All Nikon

Fotograf profesionist de 6 ani, in fotografia fashion si cea de eveniment. Am lucrat cu agentii internationale iar bookurile pe care le-am facut au ajutat unele modele sa ajunga acum pe cele mai pretentioase catwalkuri in Paris, Tokio, Jakarta, Milano, Londra, etc. Am avut editoriale publicate in unele reviste, din tara cat si din afara, am avut colaborari cu vedete autohtone si m-am bucurat sa fiu cel ce a realizat calendarul Danube Delta Rally 2014 (deoarece in 2015 nu am reusit sa ajung din cauza unui alt contract).
Jumatate din cariera mea foto a fost in fotografia de eveniment, unde dificultatea fotografierii impusa de conditii este una foarte ridicata in comparatie cu ceea ce fac in domeniul fashion.

Opinii clienți

Mai multe opinii
Se încarcă...

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.