Aurelian Relu Palade

Absolvent al unei facultati de Agricultura si al unui masterat in domeniul Biotehnologiilor, timp de peste 15 ani, am fost un practicant al fotografiei utilitare (stiintifice). In toti acesti ani fotografia mi-a insotit activitatea profesionala, fara sa aiba de-a face cu nimic din sfera artistica. Abia in anul 2016, m-am decis sa invat mai mult despre fotografie, motiv pentru care am urmat un curs de fotograf in cadrul Atelierelor Ilbah Bucuresti. Ulterior, am descoperit cat de fascinante sunt si celelalte tipuri de fotografie.

Date contact

Aurelian Relu Palade

0746879672

trimite e-mail

loc. Municipiul București
jud. București

Mă poți urmări și pe...

http://www.arpstudiophotos.com

Mai multe despre mine...

Ofer servicii foto în Bacău, Brăila, București, Buzău, Călărași, Constanța, Galați, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vrancea.

Activez în domeniul foto de 19 ani.

Echipament folosit:
Nikon d 610, obiectiv Nikkor 24-120 mm, obiectiv AF-S Nikkor 35 mm, teleobiectiv AF-S Nikkor 200-500 mm, 2 blituri Godox, trepied, stative cu sistem de prindere umbrela si blit, umbrele de difuzie, umbrele de reflexie, trepied.

Opinii clienți

Mai multe opinii
Se încarcă...

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.