Adore Photography

Membru din: 13.01.2016 Afișări pagină: 43 Afișări conținut: 217 Ultima autentificare: 13.01.2016 19:07:37 Vârsta: 39 ani Sex: masculin
Pasionat de fotografie de multi ani si de ideia de a scoate in evidenta arta si frumusetea, am inceput sa practic acest hobby ca si profesie. Am urmat diverse cursuri in domeniu si sunt intr-o permanenta pregatire pentru a realiza acest lucru cu un profesionalism desavarsit.
Folosind numai echipamente profesionale combinate cu multa pasiune pentru fotografie, va pot oferi servicii de calitate in domeniul fotografiei.
Serviciile mele includ fotografia de nunta si botez in judetele din zona Moldovei, fotografia de copii precum si fotografia de portret.
Trusa mea foto contine aparate foto DSLR full-frame (FX), obiective full-frame (FX) precum si blitz-uri din gama profesionala.
LOCALITATE Iași (jud. Iași)
JUDEȚE DEPLASARE Bacău, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui, Vrancea
SERVICII OFERITE foto
EXPERIENȚĂ 9 ani
PORTOFOLIU 9 fotografii
WEBSITE PERSONAL http://www.adore.ro
REȚELE SOCIALIZARE https://www.facebook.com/fotografsumanariu/
PACHETE NUNTĂ Entry
Prețuri de la 400 €
0721221831
Trimite e-mail
Trimite mesaj pe FotoFocus
Verifică disponibilitate

Fotografii

+ 6

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.