Termeni și condiții

1. Acceptul Dvs.

Prezenții Termeni și condiții ("Condiții") stabilesc care sunt condițiile de utilizare ale site-ul www.fotofocus.ro ("Site-ul"). Aceștia au valoarea unei convenții încheiate între I.I. Tcaciuc Sebastian, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub numărul F33/1091/02.10.2015, C.I.F. 35078665 (denumită în continuare "FotoFocus"), în calitate de proprietar și administrator al Site-ului, și orice persoană care accesează Site-ul (denumită în continuare "Utilizator"). Prin utilizarea Site-ului acceptați automat aceste Condiții. Vă rugăm să le citiți cu atenție.

2. Utilizarea Site-ului

2.1 Sunteți de acord să utilizați Site-ul doar prin interfața și prin instrucțiunile oferite, numai în scop personal.

2.2 Nu veți altera sau modifica nici o parte din acest Site în afară de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzatoare a Site-ului cu scopul în care a fost creat.

2.3 Sunteți de acord să nu folosiți sau să lansați nici un sistem automat care accesează Site-ul prin căi ce transmit mai multe mesaje de solicitare către serverele FotoFocus într-un anumit interval de timp decât ar putea produce, în mod rezonabil, o ființă umană în același interval prin intermediul unui browser web disponibil publicului larg.

2.4 Sunteți de acord să nu colectați și să salvați nici o informație cu caracter personal a nici unui Utilizator al Site-ului.

2.5 Nu aveți dreptul să încercați să extrageți codul sursă al Site-ului. Sunteți de acord că nu veți copia sau distribui nici o parte din Site în nici un fel de mediu, fără a obține în prealabil o autorizație scrisă de la FotoFocus.

3. Contul Dvs. FotoFocus

3.1 În vederea accesării unor servicii ale Site-ului, poate fi necesar să vă creați propriul Cont FotoFocus ("Cont"). La crearea Contului, trebuie să furnizați informații corecte și complete, și să vă exprimați în mod expres consimțământul ca FotoFocus să prelucreze, să stocheze și să folosească în viitor datele cu carcater personal furnizate de către Dvs.

3.2 . Este important să asigurați confidențialitatea și siguranța parolei Contului. Trebuie să anunțați imediat administratorii Site-ului în cazul în care securitatea Contului este compromisă sau Contul este utilizat neautorizat de către altcineva.

3.3 Sunteți de acord că veți fi unicul responsabil (față de FotoFocus și terți) pentru toate activitățile care se desfășoară prin intermediul Contului.

3.4 Sunteți de acord că, dupa crearea Contului, FotoFocus vă poate transmite anunțuri pe e-mail privind serviciile, mesaje administrative și alte informații. Puteți renunța la unele dintre aceste comunicări.

3.5 Vă putem suspenda Contul dacă nu respectați Condițiile sau în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.

4. Conținut

4.1 Site-ul vă permite, după crearea unui Cont, să contribuiți cu fotografii, albume foto, expoziții de fotografie, articole, comentarii și alte materiale (denumite, împreună, "Conținut"). Sunteți de acord cu faptul că, indiferent dacă acest Conținut încărcat de Dvs. este publicat sau nu, FotoFocus nu garantează confidențialitatea acestuia.

4.2 Sunteți singurul răspunzător de Conținutul pe care îl publicați și de consecința publicării lui.

4.3 Nu este permisă publicarea de Conținut:

4.4 Înainte de a fi publicat pe Site, Conținutul este verificat de către administratorii Site-ului. FotoFocus își rezervă dreptul de a refuza sau șterge Conținutul oricărui Utilizator.

4.5 Utilizatorii care au un Cont pot să vândă sau să cumpere fotografii ("Fotografii de stock") direct de pe Site. Fotografiile de stock sunt comercializate sub licență Royalty-Free.

În calitate de cumpărător sunteți de acord:

În calitate de vânzător sunteți de acord ca FotoFocus să își rezerve un comision de 40% din valoarea fiecărei fotografii vândute.

5. Politica privind drepturile de autor

5.1 Conținutul publicat pe Site este protejat de legile dreptului de autor naționale, tratatele internaționale în vigoare și alte legi aplicabile. Acesta poate fi folosit doar cu scop informațional și pentru uz personal, și nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licențiat fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate.

5.2 Conținutul publicat sub o licență Creative Commons poate fi descărcat și utilizat respectând termenii și condițiile precizate în pagina acestuia.

5.3 Fotografiile de stock cumpărate pot fi folosite de către cumpărători, respectând Condițiile (vezi art. 4.5).

6. Link-uri către alte site-uri

Site-ul poate include link-uri către alte site-uri care nu sunt deținute sau controlate de FotoFocus. FotoFocus nu are control și nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul, politica sau practicile oricărui alt site. Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitați.

7. Credit și puncte

7.1 Fiecare Utilizator care are un Cont poate să acumuleze credit și puncte.

7.2 Creditul:

7.3 Punctele:

7.4 Durata de valabilitate a creditului și a punctelor este nelimitată.

8. Concursuri organizate pe Site

Pe Site sunt organizate diferite concursuri cu diverse teme și premii. Dacă participați la un astfel de concurs, sunteți de acord să vă supuneți regulamentului concursului în cauză.

9. Prelucrarea de date cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, FotoFocus va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați.

FotoFocus colectează datele Dvs. pentru a putea să beneficiați de anumite servicii de pe Site (publicarea de Conținut, particparea la concursuri, trimterea de mesaje etc.) și pentru a realiza statistici.

10. Limitarea răspunderii

FotoFocus va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în Site și va încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil. Cu toate acestea, FotoFocus nu este responsabil pentru informațiile furnizate de Utilizatori și pentru orice fel de pierderi sau daune pe care le-ați putea suferi.

Sunteți de acord să nu aveți nici un fel de pretenții față de FotoFocus. De asemenea, sunteți de acord să apărați FotoFocus împotriva oricăror cereri, pretenții, acțiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzând, făra nici un fel de limitare, onorariile avocaților), cheltuieli, judecăți, decizii, amenzi, regularizări sau alte obligații.

11. Modificarea Condițiilor

FotoFocus își rezervă dreptul de a modifica sau îmbunătăți Condițiile, cu sau fără o notificare prealabilă. Aceste modificări sunt necesare pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislației sau al serviciilor oferite. Prin urmare, trebuie să verificați periodic Condițiile, pentru a constata apariția unor asemenea modificări. În situația în care nu sunteți de acord cu Condițiile modificate, încetați să mai folosiți Site-ul. Utilizarea în continuare a Site-ului după data la care Condițiile modificate sunt afișate vor constitui acceptul Dvs. în legătură cu Condițiile modificate.

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.