Suport

Cum pot să apar în pagina "Fotografi"? Cât mă costă?

În primul rând, nu te costă nimic.

Tot ce trebuie să faci pentru a apărea alături de ceilalți fotografi din România, în pagina Fotografi, este să parcurgi cei 10 pași din pagina Ghid completare informații fotograf și să completezi toate datele indicate.

1. Primul pas este să te autentifici (Login).

2. Accesează pagina Setări cont. Cum pot să apar în pagina "Fotografi"? Cât mă costă?

3. Accesează pagina Ghid completare informații fotograf. Cum pot să apar în pagina "Fotografi"? Cât mă costă?

4. Acum trebuie să parcurgi opțiunile din ghid. La fiecare pas vei găsi mesaje de informare, explicații și sugestii ce te vor ajuta să completezi toate datele. Cum pot să apar în pagina "Fotografi"? Cât mă costă?

Dacă ai parcurs ghidul și ai adăugat toate datele, vei apărea automat în pagina Fotografi. Cum pot să apar în pagina "Fotografi"? Cât mă costă?

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.