Suport

Cum îmi dezactivez contul FotoFocus.ro?

Dezactivarea contului implică următoarele:

  • inactivarea profilului tău;
  • eliminarea de pe site a tuturor fotografiilor, albumelor, articolelor sau expozițiilor foto adăugate de tine;
  • eliminarea tuturor comentariilor adăugate de tine.

De asemenea, nu vei putea să mai folosești o mare parte din serviciile oferite de către FotoFocus.ro.

Dacă dorești să îți dezactivezi contul, urmează pașii de mai jos:

1. Primul pas este să te autentifici (Login).

2. Accesează pagina Setări cont. Cum îmi dezactivez contul FotoFocus.ro?

3. Accesează pagina Dezactivare cont. Cum îmi dezactivez contul FotoFocus.ro?

4. Scrie parola contului tău și, dacă dorești, motivul ce te-a determinat să iei această decizie, după care apasă butonul "Dezactivează cont". Orice feedback este foarte important pentru noi deoarece ne ajută să remediem eventualele probleme și să aducem îmbunătățiri site-ului. Noi ne dorim ca utilizatorii noștri să aibă o experiență cât mai plăcută pe acest site. Cum îmi dezactivez contul FotoFocus.ro?

Notă: Vei primi un mesaj de informare la adresa de e-mail asociată contului tău.

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.