Suport

Despre serviciul "Promovează-te!"

Despre serviciul "Promovează-te!" "Promovează-te!" este un nou serviciu FotoFocus.ro ce are ca scop promovarea fotografilor sau a conținutului postat de către aceștia pe FotoFocus.ro.

Cum funcționează?

Pe toată durata unei campanii de promovare:

  • fotografiile tale vor fi afișate deasupra celorlalte fotografii din pagina Galerie fotografii dar și în spațiul destinat promovării din pagina principală;
  • albumele tale vor apărea deasupra celorlalte albume în pagina Albume foto.

În plus, dacă oferi servicii profesionale de fotografie (nunți, botezuri etc.) și ai completat informațiile din Ghid completare informații fotograf, vei apărea printre primii în lista cu fotografi din România aflată în pagina Fotografi. În acest fel beneficiezi de creștere în notorietate și de noi clienți în același timp.

Cați bani mă costă să încep o campanie de promovare?

Fiind un servciu bazat pe puncte (vezi Credit și puncte pentru mai multe detalii) îl poți folosi chiar și fără să plătești nici un ban.

Cât mă costă fiecare afișare sau click?

Afișările sau click-urile acumulate în timpul derulării campaniei nu te costă nimic. În tot timpul în care campania este activă, apari înaintea celorlalți fotografi indiferent de numărul de afișări sau numărul de click-uri acumulate.

Care este durata unei campanii de promovare?

Durata campaniilor de promovare o alegi tu în funcție de numărul de puncte pe care îl ai. Aceasta variază de la o lună până la 12 luni.

Pot vedea când se încheie campania de promovare pe care am început-o?

Da, în pagina Promovează-te! din contul tău sunt afișate toate campaniile tale, atât cele în desfășurare cât și cele încheiate. Pe lângă data de început și data de sfârșit vei putea să vezi în timp real și numărul de afișări acumulate pe parcursul campaniei.

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.