Suport

Cum încep o conversație?

1. Primul pas este să te autentifici (Login).

2. Accesează pagina Mesaje. Cum încep o conversație?

3. Scrie în câmpul "Către" prenumele și numele utilizatorului cu care vrei să conversezi. Pe măsură ce vei tasta, sub câmp va apărea o listă cu utilizatori al căror prenume sau nume se potrivește cu ceea ce ai scris. Dă click pe utilizatorul căutat. Din moment ce ai stabilit cine este destinatarul, scrie mesajul, după care apasă butonul "Trimite". Cum încep o conversație? Cum încep o conversație?

Apropo, pentru a transmite în ce stare de spirit te afli, folosește emoticoane. Apasă butonul "Emoticoane" și dă click pe oricare iconiță din cele afișate. În câmpul "Mesaj", va apărea codul emoticonului selectat. Cum încep o conversație?

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.