Suport

Ce sunt expozițiile virtuale de fotografie?

Ce sunt expozițiile virtuale de fotografie?

Expozițiile virtuale de fotografie sunt un concept nou în România. Acestea reprezintă versiunile digitale ale unor expoziții reale ce au fost organizate în anumite locații, din diverse județe, în anumite perioade de timp.

Am organizat o expoziție, de ce să o adaug pe FotoFocus.ro?

Publicând expoziția ta pe FotoFocus.ro, vei beneficia automat de un plus de promovare atât în orașul tău cât și în restul României. Mai mulți oameni vor afla de ea și vor merge să o vadă, iar cei care nu se pot deplasa la locul expoziției o vor putea urmări direct de pe site.

Fiecare expoziție adăugată poate fi răspândită pe rețelele de socializare, poate fi votată și poate primi comentarii. În acest mod vei deveni mai cunoscut și vei vedea cum munca ta va fi apreciată de un număr din ce în ce mai mare de oameni.

Cât costă să public o expoziție pe FotoFocus.ro?

NU te costă nimic. Adăugarea oricărei expoziții este GRATUITĂ.

Unde sunt afișate expozițiile adăugate pe FotoFocus.ro?

Toate expozițiile adăugate sunt grupate în funcție de județ în pagina Expoziții virtuale de fotografie.

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.