Suport

De ce unele din fotografiile înscrise nu sunt vizibile în concurs?

Există 2 situații în care fotografiile înscrise de un utilizator într-un concurs nu sunt vizibile în pagina respectivului concurs.

Primul caz se datorează modului de validare a fotografiilor înainte de publicarea lor pe site (vezi Validarea fotografiilor). Mai exact, fotografiile în speță încă nu au fost validate de către administratorii FotoFocus.ro sau în urma procesului de validare au fost respinse.

În al doilea caz, fotografiile în speță au trecut de procesul de validare și au fost acceptate pe site, dar nu au fost acceptate în concurs deoarece nu respectau regulamentul sau tema acestuia.

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.