Suport

Cum înscriu fotografii într-un concurs?

1. Primul pas este să te autentifici (Login).

2. Accesează pagina Concursuri de fotografie. Cum înscriu fotografii într-un concurs?

3. Caută concursul la care vrei să participi și apasă "participă", pentru a deschide pagina concursului. Cum înscriu fotografii într-un concurs?

4. Selectează opțiunea "VREAU SĂ PARTICIP". Cum înscriu fotografii într-un concurs?

5. Selectează opțiunea "Participă cu fotografii pe care le-ai postat deja pe FotoFocus.", pentru a deschide secțiunea ce îți permite să cauți, să selectezi și să înscrii fotografiile. Cum înscriu fotografii într-un concurs?

6. Scrie în câmpul din formular unul sau mai mulți termeni de căutare și apasă butonul "Caută". Dedesubt vor apărea toate fotografiile tale ale căror titlu, descriere sau tag-uri se potrivesc cu ceea ce ai scris. Bifează fotografiile pe care vrei să le înscrii.

Este bine de știut că poți să faci câte căutări vrei. De asemenea, fotografiile pe care le-ai bifat la un moment dat își vor păstra starea indiferent de câte căutări vei face. Acest lucru îți permite să selectezi un set de fotografii în urma mai multor căutări. Cum înscriu fotografii într-un concurs?

7. După ce ai căutat și ai bifat toate fotografiile cu care vrei să participi, apasă butonul "Înscrie fotografiile selectate".

De menționat că după apăsarea butonului "Înscrie fotografiile selectate" vei putea să mai înscrii și alte fotografii, reluând pașii 5-7, dacă dorești acest lucru. Cum înscriu fotografii într-un concurs?

O alternativă la pașii 2-7 este să înscrii direct fotografiile, în momentul când le postezi pe site, selectând numele concursului din câmpul "Concurs". Cum înscriu fotografii într-un concurs?

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.