Expoziție foto "Retospective de Mhichele Macinai EFIAP - Italia", Bihor

0

0

Se încarcă fotografiile din expoziție...

Michele Macinai s-a născut în Italia, unde trăiește și acum, într-un mic sat toscan. Este licențiat în Inginerie civilă și lucrează ca inginer în studioul său de design din Montevarchi. Pasiunea sa pentru fotografie a început din 2009, când s-a înscris în clubul fotografic italian “Associazione Fotoamatori F. Mochi” din Montevarchi, unde a absolvit un curs de fotografie. De atunci, a devenit din ce în ce mai fascinat de fotografie, astfel că în prezent acesta este principalul său hobby. În 2012 a început să fie interesat de competiții de fotografie. La început a participat doar la concursuri naționale, cu patronaj FIAP, iar mai târziu a participat și la competiții internaționale, cu patronaj FIAP, PSA, GPU, etc, obținând rezultate foarte bune, precum și numeroase premii.
Din aprilie 2012 până azi artistul fotograf a primit peste 2600 de acceptări la competiții fotografice, patronate de FIAP și peste 270 de premii. Michele a fost membru în echipa Italiei, care a participat la a 25-a Bienală FIAP pentru printuri color (Cupa Mondială), care a avut loc în Iunie, 2013 în Argentina. Aici echipa Italiei a câștigat locul al 5-lea si a câștigat o Mențiune cu onoruri. Artistul a participat cu lucrări (în special cu fotografie de peisaj) în numeroase expoziții de grup, organizate în Italia, de către fotoclubul “Associazione Fotoamatori F. Mochi”, cât și în străinătate.
De-a lungul anilor, artistul a paticipat și continuă să participe la numeroase activități organizate de fotoclubul din care face parte: expoziții foto, sedințe de club, competiții foptografice, cursuri foto, în calitate de lector etc. De asemenea a participat, ca jurat, la numeroase competiții fotografice naționale și internaționale. Michele este membru FIAF din 2012 și membru FIAP din 2014. Mulțumită rezultatelor obținute în urma participării sale la numeroasele concursuri fotografice partonate de FIAP, în 2014 a obținut distincția AFIAP (Artiste FIAP), iar în 2016 a obținut distincția EFIAP (Excellence FIAP).
DE LA Ovi D Pop
JUDET Bihor
LOCAȚIE Filarmonica de Stat Oradea
PERIOADĂ DESFĂȘURARE 09.11.2017 - 23.11.2017
VIZITE 28
COMENTARII 0
TAGURI

Autentifică-te pentru a putea să raportezi conținutul pe care îl consideri necorespunzător.

Comentarii (0)

Browser-ul pe care îl folosești nu suportă HTML5.

Instalează un browser modern pentru a putea folosi această funcție.

Încărcarea imaginii nu s-a putut realiza.

Verifică daca ai selectat un fișier cu extensia JPG, JPEG, GIF sau PNG cu dimensiunea maximă de 2 MB și încearcă din nou.

Ne pare rău. A apărut o eroare la procesarea fotografiei. Reîncarcă pagina și încearcă din nou.

În curs de procesare... Te rugăm să aștepți.
Emoticoane
Adaugă imagine

Ne pare rău. Comentariul NU a putut fi înregistrat

Posibile motive:

- a apărut o eroare temporară la adăugarea comentariului. În acest caz, reîncarcă pagina și încearcă din nou;
- autorul te-a adăugat în lista lui cu utilizatori blocați. În acest caz, nu mai poți să îi trimiți mesaje sau să comentezi și să votezi conținutul adăugat de el.

Afișează mai multe
Se încarcă...

Comentarii Facebook

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.