Despre FotoFocus.ro

FotoFocus.ro își propune să ajungă cea mai mare comunitate online de fotografi și oameni pasionați de fotografie din România. Prin intermediul acestei platforme web, utilizatorii pot să descopere, să vizualizeze sau să publice fotografii, albume foto, articole și expoziții de fotografie. În orice moment, aceștia pot intra în legătură unii cu ceilalți pentru a schimba idei și pentru a se inspira reciproc.


Cei care oferă servicii foto profesionale (nunți, botezuri etc.) au ocazia să se promoveze iar cei ce sunt în căutarea unui fotograf pentru evenimentele importante din viața lor îl pot găsi și contacta foarte ușor.


Mai jos sunt prezentate principalele noutăți și servicii pe care FotoFocus.ro vi le oferă:

Intră în comunitatea FotoFocus.ro!

Intră în pagina Cont nou, creează GRATUIT un cont în mai puțin de 2 minute și ai acces la toate serviciile FotoFocus.

Fotografii

Cu noul formular din pagina Postează fotografie poți publica mai ușor ca niciodată fotografiile tale. Ceilalți utilizatori vor putea să le vadă, să adauge comentarii, să le voteze, să le salveze la favorite sau să le distribuie pe rețelele de socializare.
Accesează Galerie fotografii pentru a vedea fotografiile celorlalți utilizatori. Cu siguranță vei descoperi idei noi care să te inspire!

Albume foto

Fii organizat! Creează albume foto și grupează fotografiile tale în funcție de tema acestora.

Expoziții virtuale de fotografie (unic în România)

Ai organizat o expoziție de fotografie?
Intră în pagina Creează expoziție foto, completează câteva informații despre aceasta (locație, data desfășurării etc.), adaugă până la 50 de fotografii din expoziție și fă-o cunoscută în toată România.
Toate expozițiile pot fi văzute de oricine în pagina Expoziții virtuale de fotografie.

Articole

Review-uri, evenimente, interviuri, fotoreportaje, tutoriale sau ultimele noutăți din domeniul fotografiei. Toate acestea le găsești în pagina Articole.
Dacă ai un articol interesant pe care vrei să îl împărtășești cu ceilalți, publică-l pe FotoFocus.ro, acumulează puncte și promovează-te (vezi mai jos mai multe detalii).

Ești fotograf sau cauți un fotograf pentru evenimentele importante din viața ta?

Dacă ești fotograf și vrei să te promovezi, completează datele indicate în ghidul din setările contului tău și vei apărea automat în pagina Fotografi alături de ceilalți fotografi din România.
Dacă ești în căutarea unui fotograf, intră în pagina Fotografi, găsește și contactează fotograful dorit.

Promovează-te!

Cu noul serviciu "Promovează-te" poți folosi punctele acumulate pentru a-ți promova fotografiile și albumele foto dar și pentru a apărea printre primii în lista cu fotografi din România aflată în pagina Fotografi. În acest fel, beneficiezi de creștere în notorietate și de noi clienți în același timp. Află mai multe

Participă la concursurile FotoFocus!

Intră în pagina Concursuri și participă GRATUIT la oricare din concursurile în desfășurare.

Ai o afacere și vrei să o promovezi printr-un concurs organizat pe FotoFocus.ro? Intră în pagina Publicitate și contactează-ne.

Fotografia de stock

Deși este la început de drum în România, acest concept este foarte popular în multe țări din lume. Fie că ești fotograf amator sau profesionist acum poți să vinzi fotografiile tale și pe FotoFocus.ro.
Dacă ai o afacere și ai nevoie de imagini pe care să le folosești pentru prezentarea produselor tale, intră în pagina Galerie fotografii, caută, cumpără și descarcă direct de pe site fotografiile de care ai nevoie. Află mai multe

Licențele Creative Commons sunt acum și pe FotoFocus.ro

Licențele Creative Commons, ușor de folosit, asigură o modalitate simplă și standardizată de a oferi celor din jur permisiunea de a distribui și utiliza creațiile tale în felul în care tu alegi de la început. Licențele CC îți permit să modifici cu ușurință condițiile privind drepturile de autor de la clasicul "© Toate drepturile rezervate" la "CC Unele drepturi rezervate". Află mai multe

Dă mai departe!

Ți-a plăcut o fotografie, consideri interesant și util un anumit articol sau crezi că o expoziție de fotografie este foarte reușită? Apasă "Share" și distribuie pe rețelele de socializare conținutul care merită să fie dat mai departe pentru a fi văzut de cât mai multă lume.

Exprimă-ți părerea!

Simte-te liber să lași păreri, impresii, comentarii fotografiilor, albumelor foto, articolelor sau expozițiilor de fotografie create pe FotoFocus.ro. Alții vor învăța din opiniile tale iar tu vei învăța din opiniile celorlalți utilizatori.
Poți folosi și secțunea Mesaje pentru a intra în legătură cu ceilalți utilizatori. Acum, toate mesajele sunt grupate în "conversații" iar tu vei putea comunica mai ușor.

Notificări

De acum, cu noul sistem de notificări vei fi informat cu privire la fiecare "mișcare" legată de contul tău. Află mai multe

Calendar disponibilitate

Dacă ești fotograf și ai deja zile rezervate anumitor evenimente, adaugă-le în lista din pagina Calendar disponibilitate. Astfel, atragi atenția clienților că ești ocupat și nu vei mai fi nevoit să pierzi timpul răspunzând la cereri pentru zilele în care ai deja programate evenimente. Află mai multe

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.