Concurs foto "Copilăria rămâne în suflet și în fotografii"

Amintiți-vă de zilele călduroase de vară, de acele momente lipsite de griji în care stăteați cu prietenii până seara târziu, de bucuria jocurilor, de năzbâtiile pe care le făceați, de momentele când vă plimbați cu bicicleta, de zilele petrecute la bunici în care ieșeați cu orele din casă, alergați prin iarbă și prindeați tot felul de insecte sau vă cățărați în copaci. Amintiți-vă de zilele în care mergeați la scăldat și stăteați până la apus și ajungeați acasă rupți de oboseală.

Înscrieți în concurs până la 5 fotografii care să ne facă pe fiecare dintre noi să retrăim acele momente magice, iar noi te premiem cu o dronă Hubsan H107P X4.

EDIȚIA 1
PERIOADĂ DESFĂȘURARE 17.08.2016 - 30.09.2016
PREMIU Dronă Hubsan H107P X4
FOTOGRAFII ÎNSCRISE 320
PARTICIPANȚI 164

Regulament concurs


ORGANIZARE

1. Concursul este organizat de site-ul www.fotofocus.ro.

2. Concursul se desfășoară exclusiv pe internet și anume pe site-ul www.fotofocus.ro.

3. La concurs poate participa gratuit orice persoană cu domiciliul stabil în România (premiul va fi expediat doar pe teritoriul țării) care are un cont valid pe FotoFocus.ro.

TEMA ȘI PERIOADA DE DESFĂȘURARE

1. Concursul se desfășoară în perioada 17.08.2016 - 30.09.2016.

2. Tema concursului este "Copilăria rămâne în suflet și în fotografii".

ÎNSCRIEREA FOTOGRAFIILOR

1. Înscrierea se face din pagina concursului din secțiunea "VREAU SĂ PARTICIP".

2. Puteți să participați cu fotografii selectând una din opțiunile: "Participă cu noi fotografii în acest concurs." sau "Participă cu fotografii pe care le-ai postat deja pe FotoFocus.".

3. Fiecare utilizator poate să înscrie în concurs maxim 5 fotografii.

4. Fiecare fotografie înscrisă în concurs este verificată de către organizatori pentru a se vedea dacă respectă tema acestuia. Toate fotografiile intrate în concurs sunt afișate în pagina concursului, în secțiunea "Fotografii înscrise".

5. Participantul declară în mod implicit prin înscrierea fotografiei în concurs că este deținătorul drepturilor de autor asupra acesteia și își asumă toate consecințele legale în cazul în care se dovedește că nu deține drepturile intelectuale asupra fotografiei. Dacă se va demonstra (în urma unei raportări) că o fotografie nu respectă drepturile de autor, aceasta va fi eliminată atât din concurs cât și de pe site. FotoFocus.ro promovează originalitatea și calitatea fotografiilor!

6. Sunt acceptate următoarele tipuri de fișiere: JPG, JPEG, GIF, PNG. Dimensiunea maximă a fișierului este 20 MB. Nu pot fi înscrise în concurs fotografii cu rezoluția mai mică de 0.3 MP. Fotografiile ce depășesc 1024 px pe latura mare vor fi redimensionate automat la 1024 px.

7. Sunt acceptate fotografii ce stârnesc sentimente, amintiri și care creează o anumită stare de spirit atunci cand sunt vizualizate. NU sunt acceptate banalele poze de tip "album de familie" sau poze de vacanță ce impresionează doar pe părinții copiilor din cadre.

JURIZARE ȘI PREMII

1. Premiul juriului: Fotografia câștigătoare va fi aleasă de către juriu, dintre imaginile participante la concurs, aprobate și vizibile în pagina concursului. Decizia alegerii fotografiei câștigătoare pe baza juriului va fi definitivă, irevocabilă și nu va trebui justificată.
Membrii juriului sunt: Alexandra Sandu, Andreea Gutiu, Elena Hirtan.
Premiul: Drona Hubsan H107P X4.
Livrarea premiului se face prin curier, costul transportului fiind achitat de către organizatori.

2. Premiul publicului: primele 10 fotografii (cele mai populare) vor fi alese în funcție de numărul de aprecieri, like-uri și numărul de vizite. Autorii celor 10 fotografii vor primi 1 lună de promovare gratuită pe www.fotofocus.ro, prin intermediul serviciului "Promovează-te!".

PREVEDERI FINALE

1. Prin înscrierea și participarea la acest concurs, concurentul declară că a citit și este de acord cu acest regulament.
2. Organizatorul concursului își rezervă dreptul de a aduce modificări acestui regulament oricând și ori de câte ori este necesar, fără nici o obligație și fără o înștiințare în prealabil.

Mult succes!

Imagine banner: https://www.sketchport.com/drawing/4981928440627200/childhood-is-the-greatest-of-all-life-s-seasons .

Concurs promovat pe http://www.konkurs.ro .

Dronă Hubsan H107P X4

Premiul 1

Dronă Hubsan H107P X4

X4 Plus H107P este o dronă nou apărută de la producătorul Hubsan și face parte din categoria mini-dronelor.

La fel ca orice altă dronă produsă de către Hubsan, și în cazul de față se vede calitatea premium peste tot.

Față de modelul anterior, H107P are integrat un modul prin care drona își poate menține altitudinea singură, fără să mai fie nevoie să faceți dvs. acest lucru în mod manual.

Acumulatorul de 520 mAh îi asigură un zbor de 10-11 minute pe o distanță de până la 100 m.

Mai multe detalii la următoarea adresă: http://profitshare.ro/l/2822409 .

Acest concurs s-a încheiat. Intră în pagina "Concursuri de fotografie" și participă la oricare din concursurile active.

Câștigători

Cele mai populare

Fotografii înscrise

Comentarii (3)

Browser-ul pe care îl folosești nu suportă HTML5.

Instalează un browser modern pentru a putea folosi această funcție.

Încărcarea imaginii nu s-a putut realiza.

Verifică daca ai selectat un fișier cu extensia JPG, JPEG, GIF sau PNG cu dimensiunea maximă de 2 MB și încearcă din nou.

Ne pare rău. A apărut o eroare la procesarea fotografiei. Reîncarcă pagina și încearcă din nou.

În curs de procesare... Te rugăm să aștepți.
Emoticoane
Adaugă imagine

Ne pare rău. Comentariul NU a putut fi înregistrat

Posibile motive:

- a apărut o eroare temporară la adăugarea comentariului. În acest caz, reîncarcă pagina și încearcă din nou;
- autorul te-a adăugat în lista lui cu utilizatori blocați. În acest caz, nu mai poți să îi trimiți mesaje sau să comentezi și să votezi conținutul adăugat de el.

Afișează mai multe
Se încarcă...

Comentarii Facebook

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.