Serviciile de închiriere echipamente foto-video: o soluţie fără bătaie de cap

0

0

Serviciile de închiriere echipamente foto-video: o soluţie fără bătaie de cap

În ultimii ani, piaţa foto din România a crescut exponenţial. O dată cu ea a crescut şi numărul fotografilor, atât amatori cât şi profesionişti. Întrucât a ţine pasul cu tehnologia este o provocare din ce în ce mai mare, Anvergura Production a inaugurat divizia de închiriere echipament foto şi video în cadrul companiei. Astfel, la ora actuală, Anvergura Rent Solutions este una din cele mai puternice şi importante branduri de închirieri echipamente foto şi video, la cele mai bune preţuri de pe piaţă.

Începută în 2014, Anvergura Production s-a dezvoltat în mai multe direcţii: transmisiuni în direct, sonorizări evenimente, producţie video, închirieri echipamente audio-foto-video şi organizarea de nunţi. Cu o cifră de afaceri de 250.000 de euro pe an, Anvegura Production investeşte constant în echipament de cea mai bună calitate.

Programul non-stop este unul din avantajele închirierii de la Anvergura Rent Solutions.

Dacă aveţi nevoie de închirierea de camere video profesionale, mixere video, macara tv, steadicam, reflectoare de studio, DSLR-uri, obiective sau diferite accesorii, apelaţi cu încredere la Anvergura Rent Solutions - www.anvergura.ro

Serviciile de închiriere echipamente foto-video: o soluţie fără bătaie de cap

Autentifică-te pentru a putea să raportezi conținutul pe care îl consideri necorespunzător.

Publică articol

Comentarii (0)

Browser-ul pe care îl folosești nu suportă HTML5.

Instalează un browser modern pentru a putea folosi această funcție.

Încărcarea imaginii nu s-a putut realiza.

Verifică daca ai selectat un fișier cu extensia JPG, JPEG, GIF sau PNG cu dimensiunea maximă de 2 MB și încearcă din nou.

Ne pare rău. A apărut o eroare la procesarea fotografiei. Reîncarcă pagina și încearcă din nou.

În curs de procesare... Te rugăm să aștepți.
Emoticoane
Adaugă imagine

Ne pare rău. Comentariul NU a putut fi înregistrat

Posibile motive:

- a apărut o eroare temporară la adăugarea comentariului. În acest caz, reîncarcă pagina și încearcă din nou;
- autorul te-a adăugat în lista lui cu utilizatori blocați. În acest caz, nu mai poți să îi trimiți mesaje sau să comentezi și să votezi conținutul adăugat de el.

Afișează mai multe
Se încarcă...

Comentarii Facebook

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.