Let's play art

0

0

Let's play art

Joi 8 decembrie de la ora 18 la Biblioteca Judeţeană Gheorghe Sincai, Oradea a avut loc vernisajul expoziţiei de fotografie "Let's play art" al absolvenţilor primului curs de fotografie acreditat, susţinut de Adela Rusu. Cei 7 cursanţi au primit diplomă de calificare acreditată de Autoritatea Naţională pentru Calificări, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Muncii pe grupa de competenţe "FOTOGRAF" conform COR 313106. Aceasta diploma este valabila oriunde în UE.

Asociaţia Ovi D.Pop este singura asociaţie din Oradea autorizată să ţină cursuri de fotografie acreditate de Autoritatea Naţională pentru Calificări, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Muncii pentru desfăşurarea programelor de formare profesională cu nr. 000781/2016 .Lectori autorizaţi în această asociaţie sunt Adela Rusu şi Ovi D.Pop, artişti ai Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică şi membri ai Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România, formatori autorizaţi CNFPA cod COR 242401.Asociaţia este parteneră cu Asociaţia Artiştilor Fotografi din România.

Expoziţia rămâne deschisă până la sfârşitul lunii ianuarie 2017.

Următorul curs de fotografie va începe în data de 24 ianuarie 2017. Info la tel: 0744.210.670

Let's play art

Let's play art

Let's play art

DE LA Tibi T.
DATA PUBLICĂRII 21.12.2016
CATEGORIE Evenimente
VIZITE 25
COMENTARII 0
TAGURI

Autentifică-te pentru a putea să raportezi conținutul pe care îl consideri necorespunzător.

Publică articol

Comentarii (0)

Browser-ul pe care îl folosești nu suportă HTML5.

Instalează un browser modern pentru a putea folosi această funcție.

Încărcarea imaginii nu s-a putut realiza.

Verifică daca ai selectat un fișier cu extensia JPG, JPEG, GIF sau PNG cu dimensiunea maximă de 2 MB și încearcă din nou.

Ne pare rău. A apărut o eroare la procesarea fotografiei. Reîncarcă pagina și încearcă din nou.

În curs de procesare... Te rugăm să aștepți.
Emoticoane
Adaugă imagine

Ne pare rău. Comentariul NU a putut fi înregistrat

Posibile motive:

- a apărut o eroare temporară la adăugarea comentariului. În acest caz, reîncarcă pagina și încearcă din nou;
- autorul te-a adăugat în lista lui cu utilizatori blocați. În acest caz, nu mai poți să îi trimiți mesaje sau să comentezi și să votezi conținutul adăugat de el.

Afișează mai multe
Se încarcă...

Comentarii Facebook

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.