Calafat prin anotimpuri

0

0

Calafat prin anotimpuri

În perioada 01.11.2016 - 05.11.2016, Casa de Cultură CALAFAT şi Muzeul de Artă din aceeaşi localitate, reprezentate de domnul director Dan Vana, în colaborare cu Foto Club Banatul Montan organizează prima parte a proiectului fotografic intitulat "CALAFAT prin anotimpuri".

Proiectul se va desfăşura pe perioada unui an, respectiv a patru anotimpuri, începând cu această toamnă iar la finele fiecarei sesiuni fotografice va fi organizată o expoziţie de fotografie, urmând ca la încheierea proiectului să fie organizată o expoziţie finală care va cuprinde peste 120 lucrari.

La acest proiect îşi dau concursul următorii artişti fotografi: Prof.univ.dr. Eugen Moritz, din cadrul Universităţii de Arte şi Design CLUJ-NAPOCA, Nelu Scripciuc, AFIAP, Hon. MPC, Hon. ICS, Ovi D. Pop, AFIAP, Dumitru Vladulescu, directorul Teatrului de Vest din Reşiţa, Tudorel Predan, Victor Ioan şi Savescu Flavian, Art. AAFR, GPU Aphrodite, GPU CR2.

Evenimentul se va desfăşura sub patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România.

Autentifică-te pentru a putea să raportezi conținutul pe care îl consideri necorespunzător.

Publică articol

Comentarii (0)

Browser-ul pe care îl folosești nu suportă HTML5.

Instalează un browser modern pentru a putea folosi această funcție.

Încărcarea imaginii nu s-a putut realiza.

Verifică daca ai selectat un fișier cu extensia JPG, JPEG, GIF sau PNG cu dimensiunea maximă de 2 MB și încearcă din nou.

Ne pare rău. A apărut o eroare la procesarea fotografiei. Reîncarcă pagina și încearcă din nou.

În curs de procesare... Te rugăm să aștepți.
Emoticoane
Adaugă imagine

Ne pare rău. Comentariul NU a putut fi înregistrat

Posibile motive:

- a apărut o eroare temporară la adăugarea comentariului. În acest caz, reîncarcă pagina și încearcă din nou;
- autorul te-a adăugat în lista lui cu utilizatori blocați. În acest caz, nu mai poți să îi trimiți mesaje sau să comentezi și să votezi conținutul adăugat de el.

Afișează mai multe
Se încarcă...

Comentarii Facebook

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.