4 lucruri de facut inainte de a deveni un fotograf de nunta

0

0

4 lucruri de facut inainte de a deveni un fotograf de nunta

Unii oameni pot crede ca a deveni un fotograf de nunta este usor. Multi oameni detin acum o camera foto decenta si ar dori sa castige bani din fotografia lor. Pana la urma sa faci ceva ce-ti place si sa castigi si bani din asta este un lucru din ce in ce mai rar in ziua de astazi. Este perceputa ca o modalitate simpla de a castiga bani. Tot ce trebuie sa faceti este sa va transformati hobby-ul de a face fotografii intr-o afacere si sa incepeti sa cautati clienti. Este vazuta ca o slujba de doar o zi pe saptamana si care se plateste destul de bine. Realitatea este ca nu este atat de simplu sa devii un fotograf de nunta. Nu este o treaba usoara si nu este o munca de doar o zi pe saptamana. 

Iata 4 lucruri de facut inainte de a deveni un fotograf profesionist de nunta:

1. Primul si cel mai important pas este de a practica fotografia. Si aici ma refer cu adevarat la practica. Puteti avea la indemana o camera foto, dar fotografia de nunta este un tip foarte special de fotografie pe care probabil nu ati incercat-o niciodata. Aveti o perioada foarte limitata de timp, zeci de oameni pe care sa-i organizati, mirese stresate, conditii meteorologice surprinzatoare si o presiune totala pentru a face fotografii de nunta. Practicati si veti vedea ca veti deveni mai rapid si mai tehnic.

2. Sa aveti un mentor.

Incepeti sa urmariti blogurile celorlaltori fotografi de nunti. Vedeti tot ce este nou in domeniul fotografiei, vedeti ce nunti va place sa fotografiati. Aflati lucruri noi despre dumneavoastra si setati-va stilul. Creati o lista de intrebari si gasiti un fotograf profesionist de nunta care sa va raspunda la acestea.

3. Incepeti sa lucrati la un website.

Acesta nu este un lucru esential, insa daca doriti sa fiti luat mai in serios atat de alti fotografi de nunta, cat si de viitori clienti este un lucru benefic sa aveti un website personalizat. Trebuie sa aveti cel putin un website de baza pentru ca oamenii sa poata vedea ce puteti face. Nu doriti sa pierdeti un potential client din cauza acestui lucru. Lucrati la SEO sau angajati o firma speciala care sa va ajute atat cu strategia de marketing cat si cu aranjarea site-ului.

4. Trebuie sa aveti echipamentul necesar.

Un fotograf profesionist de evenimente are echipamente profesionale, este adevarat. Ai nevoie de mai multe lentile si cel putin doua aparate de fotografiat. Un aparat de rezerva este binevenit in cazul in care primul aparat se defecteaza in timpul meseriei.

DE LA Soulseeker - Creative Photography
DATA PUBLICĂRII 12.12.2018
CATEGORIE Diverse
VIZITE 28
COMENTARII 0
TAGURI

Autentifică-te pentru a putea să raportezi conținutul pe care îl consideri necorespunzător.

Publică articol

Comentarii (0)

Browser-ul pe care îl folosești nu suportă HTML5.

Instalează un browser modern pentru a putea folosi această funcție.

Încărcarea imaginii nu s-a putut realiza.

Verifică daca ai selectat un fișier cu extensia JPG, JPEG, GIF sau PNG cu dimensiunea maximă de 2 MB și încearcă din nou.

Ne pare rău. A apărut o eroare la procesarea fotografiei. Reîncarcă pagina și încearcă din nou.

În curs de procesare... Te rugăm să aștepți.
Emoticoane
Adaugă imagine

Ne pare rău. Comentariul NU a putut fi înregistrat

Posibile motive:

- a apărut o eroare temporară la adăugarea comentariului. În acest caz, reîncarcă pagina și încearcă din nou;
- autorul te-a adăugat în lista lui cu utilizatori blocați. În acest caz, nu mai poți să îi trimiți mesaje sau să comentezi și să votezi conținutul adăugat de el.

Afișează mai multe
Se încarcă...

Comentarii Facebook

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.