Album foto "Primele şase avioane F16 cu tricolorul pe ele"

0

0

Fotografii album

Zi istorică pentru România şi Forţele Aeriene Române! România a achiziţionat o escadrilă de avioane F16 A/B Block 15 cu upgrade „mid-life“ care include un Computer Modular pentru Misiune updatat, capabilităţi radar îmbunătăţite, un nou Sistem de Management al Răz­bo­iului Electronic şi numeroase alte îmbunătăţiri ale sistemelor de avionică.
Citeşte şi UPDATE 9. Premierul Cioloş şi ministrul Motoc, prezenţi - Ceremonie prilejuită de sosirea în ţară a primelor avioane F-16 la Baza 86 Aeriană Borcea (galerie foto+video)

Prim-ministrul Dacian Cioloş şi ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, au participat, astăzi, la ceremonia prilejuită de sosirea în ţară a primelor avioane F-16 Fighting Falcon. Evenimentul a avut loc la Baza 86 Aeriană „Locotentent Aviator Gheorghe Mociorniţă“.

Aceste şase avioane fac parte dintr-un loc de 12 aeronave, urmând ca până la sfârşitul acestui an să fie livrate alte trei, restul de trei urmând să ajungă în România în 2017.
DE LA Gelu Stramboaia
TEMA Evenimente
NR. FOTOGRAFII 8
VIZITE 14
COMENTARII 0
TAGURI

Autentifică-te pentru a putea să raportezi conținutul pe care îl consideri necorespunzător.

Comentarii (0)

Browser-ul pe care îl folosești nu suportă HTML5.

Instalează un browser modern pentru a putea folosi această funcție.

Încărcarea imaginii nu s-a putut realiza.

Verifică daca ai selectat un fișier cu extensia JPG, JPEG, GIF sau PNG cu dimensiunea maximă de 2 MB și încearcă din nou.

Ne pare rău. A apărut o eroare la procesarea fotografiei. Reîncarcă pagina și încearcă din nou.

În curs de procesare... Te rugăm să aștepți.
Emoticoane
Adaugă imagine

Ne pare rău. Comentariul NU a putut fi înregistrat

Posibile motive:

- a apărut o eroare temporară la adăugarea comentariului. În acest caz, reîncarcă pagina și încearcă din nou;
- autorul te-a adăugat în lista lui cu utilizatori blocați. În acest caz, nu mai poți să îi trimiți mesaje sau să comentezi și să votezi conținutul adăugat de el.

Afișează mai multe
Se încarcă...

Comentarii Facebook

Parteneri:

AAFRO.ro Suceava 360 Bucovina 360

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe

Am revenit cu un nou design și noi servicii. Mulțumim tuturor celor ce ne-au trimis sugestii și păreri până acum. Ne-au fost de un real folos.

Dacă ai descoperit o problemă legată de site, ai noi idei sau vrei doar să îți spui părerea, folosește formularul de mai jos pentru a ni le aduce la cunoștință.